Stichting ZOALS zoekt een penningmeester 💰

 

Stichting ZOALS zoekt een penningmeester 💰

Ben jij goed in cijfers en zou je een directe impact willen hebben op het leven van jongvolwassenen met een handicap? Dan is dit jouw kans! Stichting ZOALS in ’s-Hertogenbosch zoekt namelijk een gedreven en enthousiaste penningmeester om het bestuur te versterken.

 

Over Stichting ZOALS

Stichting ZOALS zet zich in voor jongvolwassenen met een zorg- en begeleidingsvraag, en biedt hen de mogelijkheid om de regie over hun eigen leven te voeren. Samen met een ondersteunend netwerk creëren we een thuis waarin zelfstandigheid, ontwikkeling en verbondenheid centraal staan.

 

Jouw Rol als Penningmeester

Als Penningmeester speel je een cruciale rol in het bestuur van Stichting ZOALS. Je bent verantwoordelijk voor het financiële beheer en zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn, zodat onze missie kan worden gerealiseerd.

 

Wat Bieden Wij?

Hoewel het een onbezoldigde functie betreft, bieden wij een omgeving waarin je persoonlijk en professioneel kunt groeien. Je krijgt de kans om waardevolle relaties op te bouwen in het werkveld van gehandicaptenzorg en maatschappelijke dienstverlening. Bovendien kun je rekenen op waardering en erkenning vanuit ons team en onze gemeenschap.

 

Reageren of Vragen?

Wil jij deel uitmaken van ons inspirerende team en bijdragen aan een belangrijke maatschappelijke zaak of wil je eerst meer informatie met een uitgebreidere taakomschrijving? Neem dan contact op met onze voorzitter Frank Vos via telefoonnummer 06-53376572 of mailadres info@wonenzoals.nl  

We kijken uit naar jouw betrokkenheid en inzet!

 

Samen zijn we 100%. Doe jij mee? ✨


Onze sponsors
Mijn Eigen Thuis NGSK Plato Interieurstudio HP Yell & Yonkers Fra-pant