Maak kennis met de 18 bewoners

 Maak kennis met onze bewoners

Cyriel

Ik ben Cyriel, geboren op 04 januari 1996 en ik woon nu nog in Vlijmen bij mijn ouders. Als jong kind zei ik altijd al dat ik later in een huis met allemaal mensen met een handicap zou gaan wonen. Dus ik ben blij dat ik ook naar de Woongroep Zoals mag.

Van 3 t/m 18 jaar ging ik naar de Mytylschool in Tilburg. Ik heb nooit kunnen lopen en zit dus al bijna mijn hele leven in een rolstoel. In Tilburg kreeg ik de gewone schoolvakken en daarnaast ook de therapieën zoals fysiotherapie en ergotherapie om ondanks mijn handicap zo zelfstandig mogelijk te worden.

Nu ga ik drie dagen in de week naar Activiteitencentrum Duinendaal en één dag in de week help ik aan de receptie bij Radio Maria.

Computeren is mijn hobby en dat combineer ik met mijn grote interesse voor allerlei sporten. Op de computer kijk ik graag naar voetbal, basketbal en tennis.

Ik ben niet bang voor een avontuurtje. Zo ben ik al twee keer naar een internationaal zomerkamp geweest. Eén keer in Frankrijk en één keer in Oostenrijk. Daar heb ik veel vrienden aan over gehouden met wie ik graag een lolletje maak of een biertje drink.


Onze sponsors
Mijn Eigen Thuis NGSK Plato Interieurstudio HP Yell & Yonkers Fra-pant