Maak kennis met de 18 bewoners

 Maak kennis met onze bewoners

Stef

Ik ben Stef, geboren op 5 mei 1996. Geboren en getogen (zoals ze wel eens zeggen) in Ammerzoden. Ik woon daar met mijn vader en moeder en mijn oudere broer Geert.

Ik ben geboren met Spina Bifida en Hydrocephalus waardoor ik in een rolstoel zit. Ik kan niet lopen maar praten kan ik als de beste. Vooral van mijn favoriete hobby voetbal, zowel van het Nederlandse als het buitenlandse voetbal, weet ik heel veel te vertellen. Ik speel zelf ook nog rolstoeltennis. Ook doe ik nog wat aan mijn conditie bij van Lith Healthness in Hintham.

Toen ik ongeveer 3,5 jaar was ben ik naar Mytylschool Gabriël gegaan. In juli 2015 heb ik afscheid genomen van school. Dit was best wel een grote stap maar gelukkig heb ik een hele leuke dagbesteding gevonden bij Werkboerderij Buitengewoon in Berlicum, kijk maar eens op  www.werkboerderijbuitengewoon.nl . Elke dag is hier een feestje!

Ik ga ook heel graag op stap, voetbal kijken, naar een festival met de mensen van Stichting Typisch en ook ben ik al twee keer op vakantie geweest met Dennis en Luuk, onder begeleiding van de mensen van Mundorado Reizen.

Veel van de mede-bewoners ken ik al vanaf de tijd dat ik op de mytylschool zat. Onze ouders zouden het heel fijn vinden als wij later bij elkaar in het zelfde huis zouden kunnen wonen en waar we dan ook heel veel plezier kunnen beleven met zijn allen. Niet te ver bij Ammerzoden vandaan zodat zij toch altijd snel bij mij kunnen zijn. Belangrijk voor mij is wel dat ik ook mijn eigen ruimte daar heb en dat ik goede liefdevolle verzorging en begeleiding krijg, want die heb ik wel altijd van anderen nodig.


Onze sponsors
Mijn Eigen Thuis NGSK Plato Interieurstudio HP Yell & Yonkers Fra-pant